Vegemite az milyen ízű?
Figyelt kérdés
Ett mér valaki ilyet? Egyik angol haverom aki járt Ausztráliában, meg van veszve érte. De nem tudta rendesen kifogalmazni, milyen.2015. dec. 21. 16:05
1/9 anonim válasza:
erősen sós, umamis, kesernyés, pikáns, a glutamáttartalom miatt kissé a szójaszószra, vagy a szardellapasztára emlékeztet :D
3/9 anonim válasza:
az első válaszoló jól leírta, csak az élesztőízzel egészíteném ki.
szerintem finom :)
5/9 anonim válasza:
Emlékszel még a gyurmara amit óvodában csináltál, na majdnem olyan csak nem olyan sós ízű.
6/9 anonim válasza:
Szerintem borzalmas. A vege és a marmite is. Viszont van akinek nagyon ízlik. Szerintem Magyarországon is lehet kapni, csak körül kell nézni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom! Én legalábbis bolondulok az erjesztett cuccokért!
Leginkább a halszószhoz tudnám hasonlítani egy kis szójaszószos beütéssel. Hasonlít a Marmite-ra, annál viszont lágyabb. A Marmite íze hasonló, kissé erőteljesebb, de állagra viszkózusabb és ízre egy kissé a Maggi fűszerre emlékeztet. Magában sós - mivel a sörélesztőhöz rengeteg sót adnak hogy lebontódjon (autolízis) - de vajas pirítósra kenve vékonyan, vmilyen kemény sajttal igazi gourmet finomság.
8/9 anonim válasza:
ausztrál csaj adott kóstolót... blöeeeeeee
az tipikusan az a dolog amire azt mondják hogy aussie-k imádják, mindenki más utálja :D
9/9 anonim válasza:
Én inkabb azt mondanam a szojaszosz és a macskakaja közt van :D de amúgy eteti magát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!