De az nem az a hentes ami mellett van egy másik török élelmiszer bolt? (mert ott már voltam)
2015. nov. 8. 16:19
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, Ferenc körút 39. a cím. Tévében nagyon sokszor láttam már. Mindegy sztem elmegyek valamelyik nap, és majd megírom, h milyen volt. :)
2015. nov. 9. 11:19
3/8 Kiss Gerzson válasza:
Az egyik legmegbízhatóbb hentes Bp-en. Az iszlám előírásai szerint (halal) dolgozza fel a húst, másképp bont, másképp csontoz, többet tud, mint a magyar hentesek. Bárányhúsban különösen jó. Viszont nem olcsó. Én a Népszínház utcai Troya Török Áruházban vásárolok évek óta borjú-és bárányhúst, szerintem ez a városban a legjobb, és valamivel (nem sokkal) talán olcsóbb is, mint a Ferenc körúti.
2015. nov. 10. 21:22
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszi :) és szárnyasok közül kacsa és csirke is van?
Ha jó engem nem érdekel, hogy drágább,inkább eszünk kevesebb húst, mert ezek a nagy áruházak és kis hentesek, amit árulnak borzasztó...
Szerencsére sűrűn járunk Bp.-re, így inkább ott megveszem. Hűtőtáskában 1 óra alatt nem lesz baja.
2015. nov. 11. 10:16
5/8 Kiss Gerzson válasza:
Kacsa biztosan nincs, csirkére sem emlékszem, én ezeket inkább megbízható helyről, vidéken szoktam venni, tanyáról, baromfiudvarból egyenesen.
A két említett húsbolt bárány-és borjúhúsban erős. És igazad van, nem lesz semmi baja a húsnak pár óra alatt, ráadásul tél közeledik, és még nyáron is vígan hurcolásztam a Népszínház utcaiból, és teljesen rendben volt.
2015. nov. 13. 17:43
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2015. nov. 14. 08:21
7/8 anonim válasza:
Kecskehúst is lehet ott kapni?
2021. febr. 18. 22:30
8/8 anonim válasza:
Fantasztikus az áruja. A bolt gyönyörű tiszta, a marhahúsok élénk pirosak. Tatárbeefsztekhez való húst kizárólag tőle vásárolok hosszú évek óta, mivel nyersen kerül elfogyasztásra nagyon fontos, hogy milyen minőséget vásárol az ember. Kisebb darab hússal "kimossa" a darálót mielőtt beleteszi az általam vásárolt húst. Csak ajánlani tudom minden tekintetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!