Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hallottatok már cannabisos...

Hallottatok már cannabisos abszintról? Esetleg valaki kóstolta is? Kíváncsi vagyok hogy tényleg olyan hatása van-e mint a fűnek.

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 21:14
 1/6 anonim válasza:

Ott kell kezdeni, hogy az absinthbol kicsit ki kell önteni.. (térfogattágulás) majd keríteni egy lábast, ami elég nagy hogy vízzel feltöltve ellepje az üveget.Innentől csak a 106°c elérése a cél. Egyszerű, fogsz egy fél kiló sót beleszórod az edénybe, forralod, benne az üveggel. kb 10 perc után, mindent belep majd a só, de ez természetes. (az oldott só felnyomja a forráspontot) Lemosod, az üveget lehűtöd, bevágod a hűtőbe két hétre, kicsit rázogatod, majd KÉSZ.kb 10 g zözi szükséges hozzá

Eredmény:

Jellemzően hasonló íz mint szag, alkohollal keverve, néha vissza kell fogni az embernek magát, mert rókázni akar önkéntelenül. Aki szereti a szárat rágcsálni annak kifejezetten ízleni fog. Lassan emelkedik, 1,5 dl elfogyasztása után kezdéstől számítva 1,5 óra után jön egy elnyomott, de tartós HIGH. Kellemes, zsibbasztó, és elmúlt a térdfájásom is.... (inkább medical)

2010. márc. 30. 18:40
 2/6 Phoney ***** válasza:
Ha viszont a boltban kapható cannabis abszintra gondolsz, azoknak semmilyen hatása nincsen:) (kivéve hogy berúgsz:F)
2010. ápr. 12. 12:37
 3/6 Phoney ***** válasza:

Egy svájci fazon hosszas kérdezősködéssel kiderítette(saját elmondása szerint), hogy annak idején Svájcban (csak házilag!) készült füves abszint is.

Alapból ugyanaz volt, mint a hagyományos, csak lepárlás után nem bátányürömmel színezték, hanem 6-8 héten át áztattak benne kendervirágot (literenként akár 25 g-ot is, és forralás nélkül), ami állításuk szerint ízre sem volt rossz, persze főleg a hatás miatt csinálták. (Az 1950-es évekig szabadon lehetett füvet termeszteni).

2011. márc. 29. 15:01
 4/6 pistosz35 válasza:
Ízletes egy abszint. Az íze kissé ilyen bong aromás.
2011. ápr. 28. 17:40
 5/6 Phoney ***** válasza:

A "cannabis absinthe" igazából sosem abszint, csak gyengén ízesített vodka...

az abszintot nem aromákból csinálják, hanem növényekből...kendert meg nem szabad beletenni, tehát cannabisos abszint max házilag létezik.

Csakhogy aki ért a szeszfőzéshez, azt általában nem sűrűn érdekli a fű, magyarán elég ritka lehet az ilyesmi.

2011. ápr. 28. 17:51
 6/6 anonim válasza:
Ha módodban áll igyál belőle!! Én 2 óráig röhögtem amikor tükörbe néztem... És minden máson is ;)
2017. jan. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!