A lidl féle kókusztejnek (magyar felirat szerint higitott) milyen állagunak kéne lennie, folyékonynak vagy vajszerűnek?
ma bontottam ki, egyet vettem próbának, porból régóta csinálunk, ez nagyon sűrű, vajszerű, gyanusan jó, főleg ennyiért, a cimke szerint nincs benne sok mű cucc, általam feltört kókuszdiót már sokszor ettem, 200-250 /db, ahhoz képest ez nagyon tömény, van benne anyag.
a kókusztej elvileg vmi hasonló, mint a dobozban van, mert ami a kókuszdióban van, az a vízszerű, az kókuszvíz, olyat a dm-ben árulnak, de az cimke szerint vizezett mű...
ez inkább olyan, mintha a kókusztejporból 3szor annyit tennék ey pohár vízhez.
Tehát akkor a vajszerű az jo.
Én azt hittem ez iható, azért is furcsáltam hogy nem folyik. De akkor mire használják?
amúgy kókusztej az a sűrű tejszynszerű cucc a konzervdobozban
kókuszvíz, ami a kókuszlében van
kókuszreszelék (kókusz húsa) áztatva v. kókuszliszt vikzezve az kókuszital, tejhelyettesítő
ez 3 különböző dolog
A sűrűt kókuszkrémnek és kókusztejszínnek szokás nevezni, a tej tipikusan a tejszerűt jelenti.
De úgy tűnik, vannak eltérő terminológiák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!