Europbában is élve főzik a csigát és a homárt, az mivel kíméletesebb?
falusi disznóvágást láttatok? szerintetek az nem állatkínzás?
én nyulat se tudnék enni, mert szerintem cukibb a kutyánál
viszont, ha állatvédők akartok lenni, akkor ne szelektáljatok, hogy egyik álllatot lehet gyilkolni, a másikat nem! beszélgessetek vegánokkal, akik az állatok minden kihasználását egyformán elutasítják. semmilyen állati eredetű dolgot nem esznek, mert állatot nem ölünk meg, sőt a bocik elől a tejet sem isszák el, mert a tehén nem az embernek tejel, hanem a borjainak
6: ezt a suletlenseget a kutyachippel honnan veszed? Ne etess mar minket baromsagokkal.
Egyebkent tenyleg kinozzak a kutyakat, mielott megolik es ez szerintem is nagy porblema. Es a disznovagast es tarsait is elitelem. Ha mar meg akarjak olni, tegyek kimeletesen.
A kínaiak esznek kutyát, egyik haverom volt pekingben neki is kínálták, csak hát ő vega:)) De ők mindent megesznek ami mozog, szőcske, sáska, és talán még patkányt is.
A franciák meg macskát + békát is esznek és lehetne sorolni.....
Az állatkínzást sose értettem meg, vagy öld meg, vagy engedd el. A kedvenc storim ezzel kapcsolatban a méregdrága teknőc leves. A forró vízbe beleteszik a kis ékszerteknősőket, amik megpróbálnak kimászni, majd kinjukban belecsinálnak a vízbe, és meg is van a spec zamat a levesnek. Állítólag piszok finom a teknősszar leves :) A legtöbb embert aki csak pulton meg becsomagolva látott eddig húst azért szívesen elvinném egy vágóhídra lássa, hogy ölik meg, hogy belezik ki, és persze a virsli gyártó részleget se hagynám ki velük, tuti kidobnák a tacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!