Ki szereti a disznosajtot?
Figyelt kérdés
Miket szoktatok belerakni. Illetve boltban kaphatok kozul, melyiket szeretitek legjobban.2015. febr. 2. 17:28
1/4 anonim válasza:
Én szeretem, nagyon.
Anyósomék szoktak csinálni, boltit nem nagyon ettem még. Úgy gondolom, hogy amilyen finnyás vagyok jobb nekem ha nem tudom, hogy mi van benne:)
2/4 anonim válasza:
Énénén!
Sparos legolcsóbb, az hasonlít ízre a hazaira, csak otthoni borsosabb még.
3/4 anonim válasza:
Én is szoktam venni a Spárban, az jó szokott lenni. De sztem az nem spáros sajátmárka, csak ott árulják.
4/4 Komplikato válasza:
Sajnos olyan kaja amit könnyű elrontani, az igazán jó ritka, én boltit ehetőt még nem láttam. Amibe meg mindenféle van összevissza, attól irgalmatlanul rosszul tud lenni az ember, de nem is esik jól igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!