Nekem a legfurabb esztergomban volt, mert retes lisztbol keszult a langos es sajtos tejfolos volt. Persze nem futott sokaig a hely. A ketchup-os sajtosat meg egyszeruen nem ertem. De biztos sokan szeretik, mert sok helyen latom.
Nem annyira extrém, de nem is olyan szokványos! Olasz lángos a neve. Fokhagyma van rajta szétkenve, tejföl, erre jönnek a zöldségek. Lila hagyma, uborka, paprika, paradicsom. Végül sajttal van megszórva. Nagyon finom!
Akkor Csirkemájas lila hagymás pizza. Erre is lehet akár tejfölt és sajtot tenni. Fokhagyma is jól megy hozzá.
Gyros-os lángos. Elég betegen hangzik, de meglepően jó volt. Tulajdonképpen gyros hús tejfölös öntettel és hagymával.
2015. jan. 20. 16:59
3/10 anonim válasza:
Őrsnél vettem 3 éve kb .tarjás sajtost.
annyira extrém volt hogy első harapás utàn le söpörtem a sajtot rola,annyira gagyi sajtot tetek rá:S
2015. jan. 20. 17:08
4/10 anonim válasza:
Extrémet még nem ettem, kizárólag a fokhagymás-sajtos tejfölöst szeretem. Viszont hallottam olyanról aki lekvárral eszi. Brrrrr
2015. jan. 20. 19:46
5/10 anonim válasza:
Ugyan nem én ettem, de azért elmesélem. Külföldi vendégek voltak nálunk, és elvittük őket a Fővám téri Vásárcsarnokba körülnézni. Ott vettek maguknak egy lángost annyi pénzért, amiből én egy egész sereget ellátok lángossal; hagyományos magyar lángosnak volt beállítva, de azon minden volt, a paradicsomtól kezdve a hagymán meg a fetasajton keresztül minden. A tesómmal csak lestünk, hogy csóri külföldieknek ilyeneket adnak el lángos címén. Majdnem kétezer forintot fizettek egyért. (@_@)
2015. jan. 21. 11:41
6/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem volna az arusitot, hogy jó parasztokat lenni a külföldiekkel? Ezzel növeli magyarország jó hírnevét turisztikailag?!
2015. jan. 21. 14:15
7/10 anonim válasza:
Nem volt kedvem nekiállni veszekedni a tömeg közepén, de azért felhomályosítottam a vendégeimet hogy ez azért nem így szokott kinézni + nagyon drága volt. Sajnos mire észrevettem mire készülnek, már megvették. :/
Egyébként az volt a durva, hogy szerintük ez teljesen normális ár volt, meg sem lepődtek. (O_O)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!