A törökös kávé hogy készül?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 20:50
1/4 anonim válasza:
Kb. leöntik a csészében a kávéőrleményt forró vizzel, várnak, aztán leszürcsölik...
2/4 anonim válasza:
NAGYON finomra örölt kávét forrásban lévö vizben fözik néhány percig. Üllepedni hagyják, belefetyelik:-))))
3/4 anonim válasza:
Kb. egy pupos teás kanál nagyon finomra őrölt kávét 1,5 deci forró vízzel felforralunk, majd levesszük a tűzről pár másodpercre, azután visszatesszük és még egyszer felforraljuk vigyázva, mert könnyen kifut. Ha levettük néhány másodperc múlva leülepszik és le lehet szürni, de van akit nem zavar a zacc és leissza róla a kávét. Így készül az igazi aromáju kávé.
4/4 anonim válasza:
Fel tesszük a tűzre, amikor forr levesszük, a buborékokat kanállal leszedjük és a csészébe rakjuk. Visszatesszük, ha levettük beleönthetjük a csészébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!