Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mit nem próbált még ki vajon...

Mit nem próbált még ki vajon egy amerikai srác?

Figyelt kérdés

redditgifts "secret santa" cseréről van szó. Olyan, mint amikor osztálykarácsonyra mindenki megajándékozza azt, akit húzott. Csak ez viágméretű.

Egy amerikai srácot húztam az ételes húzásban, és azt írta magáról, valami furát szeretne, amit még sosem próbált. És az édes ízeket szereti.

Milyen tippeket tudnátok adni arra vonatkozóan, hogy mit küldjek neki ajándékba?

2014. okt. 6. 20:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólást, ez nagyon hasznos volt a számomra!

A recept jó ötlet, én is gondoltam rá, és nagyon szeretnék odafigyelni, hogy minél minőségibb produktumokat küldjek neki.

2014. okt. 7. 01:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elozo kulfoldi magyarhoz. Negrot tenyleg ne kuldjel. Iszonyu degradalo a nigga/negro kifejezes es a fekaknal rasszistab banda nincsen! Lehet hogy a te amerikai fiud nem feka de tutti van egy rakat feka ismerose, es csak egy orrbaverest kapna ha a negrot mutogatna...

A turo rudi nem birja ki, mar probaltuk :(

A beigli kibirja de nem hiszem, hogy azt ilyenkor kapsz boltban...

Pacal porkoltet meg biztos nem probalt :D De azt meg nem tudod elkuldeni, meg egyebkent semmi ilyen kesz/fott etelt, szoval vagy csoki/suti/keksz ami tipikus magyar, vagy marad a szepen elkeszitett recept.

A receptnel figyelj a mertekegysegekre, ne litert meg dekat hasznalj, hanem cup, oz stb. (gugli converter segit atszamolni)

2014. okt. 7. 18:57
 13/13 Endr 72 ***** válasza:
100%
Túró Rudit lehet kapni Amerikában.Igaz másképp hívják,és Lengyel,de esélyes hogy evett már..
2014. okt. 24. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!