Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Finom az Ikea 100 ft-os...

Finom az Ikea 100 ft-os Húsgombócos étele? Van aki csak ezért megy be az áruházba? És jól lehet vele lakni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
az ikeában kell igényelni, semmi extra, olyan mint a Smart kártya.
2010. jan. 20. 13:59
 12/14 anonim válasza:
100%
Én is szeretek ott kajálni, kihasználom a Family karit is. Azt még nem mondták, hogy az üdítőkből két pohárral is ihatsz. Igazából ez vásárlócsalogatás. ...és szerintem egyedül az IKEA tartja a frontot e.téren. Külföldön sokminden úgy működik, hogy tisztességesen elveszed meg ilyesmi. Angliában is, már ez 5éve volt, a Mekiben ingyen vehettél mártást, ketchupot, és majonézt meg mindenfélét. Itt talán Győrben láttam hasonlót, ott a cukrot, tejszínt lehetett elvenni... :D
2010. jan. 21. 10:32
 13/14 anonim válasza:
Family kártyát az interneten is lehet igényelni, a honlapjukon. Minél előbb tedd meg, sokat kell rá várni. Nekem több, mint egy hónap múlva küldték, igaz Svédországból jött.
2010. jan. 24. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Még mindig vannak ilyenek(akár az olcsó kajára akár erre a family kártyára gondolok)? Sosem hallottam még erről,de megköszönném ha valaki elmagyarázná...pl az örsön hol lehet enni az ikeába...stb.
2012. ápr. 11. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!