Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » FONTOS NAGYON! Mi a neve...

FONTOS NAGYON! Mi a neve ennek az édességnek?

Figyelt kérdés
Régen láttam a tv-be egy mexikói édességet, hosszúkás volt és csillag alakú volt (egy rúd és az csillag alakú az egész remélem értitek), ezt azt hiszem olajba tették és és miután kész azt hiszem cukorba hempergették, de ezek közül senki sem biztos. Ien barnás színű. :D
2010. jan. 9. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a halva nevű édességre gondolsz,

[link]

Nem feltétlenül kell csillag alakúnak és rúd alakúnak lennie, az már részletkérdés, hogy hogyan tekerik fel...stb.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 9. 23:01
 2/7 anonim válasza:
lehet hogy a carambolára gondolsz..az egy csillag alakú gyümölcs és Mexicoban is terem nézd meg googlén(:
2010. jan. 9. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem is a carambola (csillaggyümölcs) jutott eszembe rögtön.

Amúgy a halva egy macedón/görög édesség, nincs sok köze mexikóhoz, legalábbis én így tudom...

2010. jan. 9. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:

első válaszoló: nem, nem erre gondoltam.

2.3. válaszolók: nem egy gyümölcs, hanem ilyen vékony édesség, de igen, ilyen csillag formája van.

köszönöm az eddigi válaszokat.

2010. jan. 9. 23:37
 5/7 anonim válasza:

churros

[link]

2010. jan. 10. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez az! Köszönöm szépen. :D
2010. jan. 10. 15:45
 7/7 anonim válasza:
biztosan nem halva, az ukrán xd
2010. aug. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!