Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen ízű a tejszínes tea?...

Milyen ízű a tejszínes tea? Kinek mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Aki szereti ezt az angol specialitást, az mit ajánl, milyen teafajtákba érdemes tejszínt keverni?
2009. dec. 25. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem jött be..

Maradok a citrom-cukor felállásnál.:)

2009. dec. 25. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kapucsínó ugrott be róla, egyszer tejszínhabot kevertem a teába poénból, megittuk, és annyira nem volt rossz, de rászokni azért nem fogok xD
2009. dec. 25. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Angliában ilyet ittunk,először bele se mertem kóstolni :)

Amugy nem olyan jó,mint a finom citromos tea.

Fekete teábol érdemes,azt hiszem,vagyis ugy emlékszem nekünk olyanba volt :)

Remélem izlik majd :)

2009. dec. 25. 18:57
 4/7 anonim válasza:
100%
Mi rendszeresen iszunk ilyet és Lipton Earl Grey-ből csináljuk mézzel és tejjel, vagy tejszínnel. Mi szeretjük.
2009. dec. 25. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Imádom, minden reggel iszok úgy fél litert belőle, régen vittem is egyetemre még egy litert csak nem szerette a szívem a sok koffeint :(
2009. dec. 26. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah és én sima ízesítetlen feketeteával szoktam, esetleg zöldteával ha csak az van otthon. Tejeskávéra emlékeztet az íze.
2009. dec. 26. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Twinings Earl Grey Csak tejszín, cukor és más nem kell bele. Csak "mutatóba" kell beletenni,kb.egy kávétejszínnyi mennyiséget. De ha idegenkedsz a cukormentes íztől, akkor inkább egy kis méz.
2010. jan. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!