Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szeretitek a teát tejjel?

Szeretitek a teát tejjel?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok mert én imádom, de a környezetemben mindenki utálja
2009. nov. 29. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát egyszer kóstoltam, de nem ízlett, sok volt benne a tej. Mennyi tejjel kell inni egy bögre teát?
2009. nov. 29. 17:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Erdélyben egy teázóban csoporttársaim kitalálta igyunk egy kávé ízű teát tejjel. Én rá bólintottam, gondoltam mi bajom lehet belőle, hát majdnem vissza jött.

Majd valamelyik nap ittam az új háromszögletű teát, karamell ízesítéssel. Nekem a citrom és a karamell fura volt, így gondoltam kipróbálom tejjel, a fekete tea és a karamell úgy is összeillik a tejjel. Hát azt is ki kellett öntenem.

Nem tudom egyszerűen meginni, a tejet is csak akkor ha kávéban van.

2009. nov. 29. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:
ahogy elolvastam a kérdést futottam ki és kipróbáltam.. érdekes í élményben volt részem, nem mondanám h rosz, de többet vártam. egyébként milyen teával finom?
2009. nov. 30. 00:35
 14/23 anonim válasza:

Próbálgatni kell az arányokat is.

Én azthiszem úgy szoktam, hogy 2dl tea, és 1dl tej, így kap egy kis krémes hatást. Bár momdom én csak a karamell ízű teát iszom így.

2009. nov. 30. 01:11
 15/23 anonim ***** válasza:
A leginkább erös fekete teához jó. Egyébként optikára szerintem olyan, mint a tejeskávé, nem tudom, miért lenne gusztustalan.
2009. nov. 30. 07:51
 16/23 anonim ***** válasza:
igen, de tejszínnel sokkal inkább.
2009. dec. 3. 14:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Tejjel, tejszínnel, vajjal. Mind nagyon finom. Persze teavaj, nem margarin.
2009. dec. 3. 15:06
 18/23 anonim válasza:
én még nem kóstoltam de lehet hogy kiprobálom igy hangzásra nem valami jól hangzik de lehet hogy izlik.
2009. dec. 18. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Tejszínnel különösen finom! Mivel angol szakos vagyok, mondhatnám kötelező :)
2009. dec. 18. 22:54
 20/23 anonim válasza:
Ha kimész a ködös albionba akkor meg ők néznek rád furán ha nem tejjel iszod a teát. De ami még jobb, Ausztráliában a whiskey-t is tejjel isszák.
2010. márc. 2. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!