Milyen tipikus angol kajakat ismertek?
Figyelt kérdés
receptet is légyszi2009. okt. 9. 21:38
11/17 anonim válasza:
angol reggeli, karácsonyi puding, aztán van egy, aminek a nevét nem tudom, de olyan, hogy sült húst és krumplit tésztában megsütnek, de ennek több variációja van és nagyon finom.
12/17 anonim válasza:
na az angol reggeli az ritka szar!! de viszont vannak ilyen angol kekszek, azok finomak:) meg persze a puding:)
13/17 anonim válasza:
Haggis - olyan mint a májashurka
Black pudding - olyan mint a véres hurka
Mince - darált hús, és eszik szósszal, babbal
Gammon steak - egy nagy sonkaszelet megsütve
Curry (csirke, marha)
Macaroni cheese - tészta sajtszószban
Birka és marha minden mennyiségben és mindenhogy elkészítve
Steak pie - gyakorlatilag marhapörkölt puffanccsal a tetején
14/17 anonim válasza:
Aki szerint az angol reggeli szar, annak valószínűleg csak gyenge eresztés jutott, én imádom, ha lenne időm, mindig ilyet ennék reggelire. Legjobb kezdése a napnak, persze valódi angol teával :)
15/17 anonim válasza:
nem azt mondtam hogy angol eredetu,hanem hogy az angolok azt eszik!ott elek tudom...06:44 es voltam!!!
16/17 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva borzalmasakat! Az angolok minden sz@rt összeesznek.
17/17 anonim válasza:
Miért lett lepontozva,aki szerint az angol kaják borzalmasak?? Kint élek egy ideje,de a magyar vagy a francia vagy igazából akármelyik konyha simán lepipálja az angol konyhát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!