Csíramálé kapható Budapesten?
Még Szegeden ismertem meg a csíramálét és nagyon megszerettem. Ott se volt könnyű beszerezni, de itt 3 év alatt összesen egyszer láttam. Azt is egy ceglédi család árulta és teljesen más íze volt, mint a Szegeden árult Szentesről jövőnek, nem ízlett.
Valaki esetleg tudja, hogy melyik piacon, bioboltban, zöldségesnél kapható igazi málé Békés megyéből?
Bocsi, link bal oldalán Elérhetőségek katt. ott vannak az árusító helyek. Ez a cég Pesten egy helyen, csak gondolom, hogy ezek a szegedi gyártók, ha megnézed, ott árulják a legtöbb címen.
Egyébként van e-mail elérhetőségük is, szóval, tudsz venni. Jó étvágyat, én is imádom!
Ez egy békési csíramálé gyártó honlapja, vedd fel vele a kapcsolatot, és kérdezd meg, árul-e pesten? (Személy szerint én a szentesit szeretem)
Mondd Kedves, esetleg meg ne rágjam, rágjuk helyetted?
Legalább az igyekezetünket, a segíteni akarásunkat figyelembe vehetnéd, minthogy kiokítol, hogy te nem azt, hanem a másikat keresed. Hát keresd!
Kedves Mindenki!
Aki szeretne csíramálét - én orosházi vagyok, tehát Orosházáról tudok hozni - vegye fel velem a kapcsolatot.
dominika.diapolo@gmail.com e-mail címen, illetve
+3670 235 8764 telefonszámon.
Karácsonyra szoktam hazamenni és január 2-án jövök vissza Bp-re.
Ez így van minden évben. :)
Valamint legközelebb márciusban megyek...
Tehát, aki január első napjaiban szeretne csíramálét enni, írjatok, hívjatok és a többit megbeszéljük.
Szívesen hozok olyat, ami az egészséget szolgálja. :)
Megjegyzésem: Sokáig sajnos nem áll el (hűtőben néhány napig), viszont fagyasztani is lehet.
Jó egészséget mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!