Szereted a Kakaós Csigát? :D
Ritka a finom kakaós csiga,de ami ragad meg szinte folyik annyira csokis azt imádom. De az ilyen száraz,szinte alig van rajta kakaós cuccokat ami a legtöbb helyen van kihagyom:)
Amúgy évekig nem ettem meg, mert tescos kakaós csigába ráharaptam egy hatalmas élesztő vagy liszt darabra amitől egész nap hányinger kerülgetett:)
Hú de régen ettem már... Lengyelországban sehol nem láttam, és mióta hazajöttem, még nem pótoltam a lemaradást. Nem is nagyon fogom, mivel próbálok ügyelni az egészséges étkezésre :)
Amúgy egyes helyeken nagyon finomat árulnak, a Kaisersben ettem egyszer régen finom puhát, sok töltelékkel. De a legtöbb helyen tiszta szárazat árulnak, volt, hogy majdnem beletört a fogam, meg megakadt a torkomon.
igen nagyon főleg a helyi pékségben kaphatót :)
Fornetti íze van jó kakaós és puha *-* van különféle változatban pl: vanilliaöntettel leöntve vagy csökiöntettel van meggyes kakaós csiga meg hasonlók :)
De legjobban a sima CSOKIS csigát, a vanlliásat és a karamellásat szeretem :)
A bounty csiga is finom
Csak ó nélkül!:D
Viccet félre téve, nagyon imádooom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!