Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy kell enni a mogyoróvajat?

Hogy kell enni a mogyoróvajat?

Figyelt kérdés
A filmekben szoktam hallani, hogy mogyoróvajas szendvicset esznek, de igazából nem tudom elképzelni!
2013. márc. 3. 00:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
nagyon finom:) lekvárral még nem kóstoltam, de nem nagyon tudom elképzelni együtt a kettőt:D de amikor megvettük, nagyon rákattantam, kb magában benyomtam fél üveggel:D:D
2013. márc. 12. 16:34
 12/15 anonim válasza:
hát emberek éntegnap vettem..és egy édes valamire számitottam,de nem az:D szerintem lekvárt is veszek mellé és azzal fogom megenni.nem rossz,de valami édessel finibb lesz:)
2013. márc. 12. 18:23
 13/15 anonim válasza:
0%
egy kis ostyábna beletekerd és felrakod a végbélnílásodba
2013. márc. 14. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:
amerikai így szokták enni reggelire pl: magvas kenyérre rákened a mogyoróvajat és rá banán vagy bármilyen édes gyümölcs!! nyamynammm :) amúgy a mogyoróvajnak simán mogyoró íze van :d lehetőleg amerikai gyártmány vegyetekk:))
2013. márc. 26. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Én tegnap ettem mogyoróvajas kenyeret és elég érdekes volt. Eleinte fura a sós íze, meg az is hogy nagyon fullasztós lekvár nélkül, de nagyon finom. :)
2013. nov. 15. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!