Legjobb gyroszos Pesten?
Rendben, hogy van már ilyen kérdés, de én aktuális véleményekre vagyok kíváncsi. Ha lehet, indokkal együtt válaszoljatok
Nekem mostani kedvencem az Akácfa utcában van, a Dohány utca mellett. 650 Pitában, gyors a kiszolgálás, eddig amikor voltam mindig állt egy kis sor, pedig 1.30 kor is vettem már ott gyroszt. Viszont furcsa, hogy 4 alkalomból 3x rendőrök is álltak sorban gyroszért.
Nem a legjobb, de szívesen eszek ezen a két helyen néhanapján egy gyrost:
1. City gyros a Dohány utcában : 500 Ft a pitás gyrosz, tipikusan törökös ízvilágú (nekem kifejezetten ízik a hús fűszerezése), átlagos méretű, az árához képest laktató, és éjjel-nappali
2. Eker a Móricz körtéren: 690 Ft a pitás gyros, csirke vagy marhahússal lehet kérni, én ált. vegyesen kérem, a marhát baromi jól fűszerezik, a csirke meg nagyon finom omlós. Jó nagy adag, szerintem férfiember is jóllakik vele (egy ideig:))
A NumberOne persze a Gyradiko, csak hát kinek van kedve egy gyrosért kizarándokolni a világ végére félévnél gyakrabban.. :/
Gyradiko fél éve is a legjobb volt, meg fél év múlva is az lesz. Csak sajnos tényleg a világ végén van.
Gyros-jellegű alternatíva a szuvlaki.hu a Lónyay utcában, a Bakáts tér sarkán, közelíti a Gyradikós minőséget.
Finom még a Tompa/Angyal sarkán lévő arab srácok báránygyrosa, de csak olyat kérjetek, a csirkés teljesen átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!