Cegléd környékén hol tudnék venni nori lapot?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, a nori lap az a tengeri alga, amit a sushi köré is tekernek. Onigit szeretnék készíteni és ahhoz jó lenne, ha lenne... ^^2013. jan. 13. 18:20
1/5 anonim válasza:
Sajnos sztem csak Bp-en lehet kapni.
2/5 anonim válasza:
1. vagyok. Amugy az onigirihez nem feltétlenül kell nori. Ha irsz privit, tudok neked irni néhány receptet.
3/5 anonim válasza:
Első ne írj már hülyeségeket :D
Bármilyen ázsiai élelmiszerboltban lehet kapni általában, de interneten házhozszállítással is van.
Keresgélj a neten ázsiai boltokat, a környező nagyvárosokan tuti van.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, az interneten házhoz szállításon már én is gondolkodtam utána is néztem, de a postaköltség annyi(vagy több), mint maga a termék... így ezt az ötletet elvetettem.
De az utóbbi ötletedet megfogadom... :D
2013. jan. 13. 19:17
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, természetesen lehet rendelni, de nézd meg a szállitási költségeket. Másrészt nem minden nagyvárosban lehet kapni, mert szegeden pl. tudtommal nem árulnak norit.
Azt hittem, h a kérdező közvetlenül akar venni, azért javasoltam budapestet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!