Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kifogott polipot miért kell...

Aght kérdése:

A kifogott polipot miért kell hosszasan kőhöz csapkodni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 23:19
1 2
 1/16 asidiir válasza:
75%
azért, hogy megdögöljön.
2013. jan. 12. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim válasza:
63%
Alitolag az ize annal jobb, minel tobbszor utik a kohoz.
2013. jan. 13. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Jaj, szegény! :(

Kár volt feljönnöm most az oldalra.

2013. jan. 13. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

#3-as, de a csirkét, sertést vagy marhahúst megeszed, ugye? pedig azokat sem simogatással ölik meg.


a kérdésre pedig az a tipp-válaszom, hogy elpusztuljon, illetve puhább legyen a húsa. ugyebár a polip elég rágós, kemény és ruganyos a húsa. (sok más tengeri cucc is ilyen.) ahogy a csirkemellnek jót tesz a klopfolás, lazítja a rostokat és egyenletessé teszi, úgy a polip húsának is jó a lazítás.

2013. jan. 13. 04:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Őket árammal végzik ki. Az humánusabb.
2013. jan. 13. 04:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Árammal a lóf@szt. Egy pisztollyal lövik őket fejbe amiből egy cső lövell ki egy pillanatra.

"Nem az a kérdés, hogy képesek-e gondolkodni vagy képesek-e beszélni, hanem, képesek-e szenvedni.” - Jeremy Bentham, filozófus.

2013. jan. 13. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
A disznókat fejbelövik, a csirkéket meg lefejezik (a legtöbb esetben a készülék letépi a fejüket...)
2013. jan. 13. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

OFF

De miért kell a polipot ezek szerint "élve klopofolni"?

Nem puhul fel a húsa, ha azok után ütögeted, amikor már nem él?

2013. jan. 13. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
6%

Nem azért ütik a polipokat a földhöz, hogy puhábbak legyenek, hanem, hogy elpusztuljon.

Aztán a sütés, főzésnél kell a puhaságra figyelni, mert ha sokáig sütik, főzik akkor lesz kemény a húsa.

Ha nem sütjük, főzzük túl a polipot akkor finom puha marad a húsa.

2013. jan. 13. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

Én is láttam egy műsorban, hogy egy kőhöz csapdossák. Személy szerint nagyon sajnálom őket, mert úgy tanultam, hogy nagyon okosak, főleg a tintahalak.


Először szerintem biztos azért csapdossák, hogy elpusztuljon. Utána lehetséges, hogy kloffolás végett.


De sajnos nem tudom pontosan, miért.


Viszont olyat is hallottam, hogy pekingi nénik úgy döntik el, hogy melyik kacsa elég hízott már, hogy azokat is a földhöz csapdossák, és ha jó a hang, ahogy puffan viszik sütni.

2013. jan. 13. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!