Ausztriában ettem egy nagyon finom ételt, ennek a receptje, vagy neve érdekelne?
Valamilyen galuska volt,(de olyan puhát még sosem ettem, szerintem volt abban is valami, kenyér vagy krumpli vagy valai) rajta pirított szalonna, hagyma és sajt.Mindez egy tűzálló fém serpenyőben, kemencében meg sütve, abban is tálalták.Isteni finom volt, de a nevét sajnos nem tudom, mert a magyar pincér ajánlotta.És csípős pici paprikát adtak hozzá.Valahol Semmeringtől följebb ettünk egy kis zsákfaluban, a nevére most nem emlékszem, azt mondták, hogy ez egy osztrák specialitás.A segítséget megköszönném.
22l :)
Nem nagyon tudok segíteni, de ezen az oldalon, ha regisztrálsz, beírhatod, hogy keresed ezt a receptet, hátha valaki okosabb tudja! :)
Sok sikert! :)
Esetleg lehet, hogy käsespätzle volt, bár eddig ahol ettem (síeléskor hüttékben) nem adtak hozzá csípős paprikát.
A receptet nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!