Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ismer valaki könnyen elkészith...

Ismer valaki könnyen elkészithető japán édességet?

Figyelt kérdés

2013. jan. 1. 16:24
 1/8 anonim válasza:

[link]

itt találsz édességeket. Szerintem írd be a tetsző süti nevét a google-ba és keress rá a receptjére. Jól néznek ki, talán a Manju-t elkészítem valamikor.

2013. jan. 2. 02:30
 2/8 A kérdező kommentje:

öö.. köszi.. természetesen kerestem a googleba. Valami egyszerűbbre gondoltam. A páromat szerettem volna meglepni vele, de rögtön észreveszi ha valami nem stimmel az izével.

Gondoltam hátha szokott valaki ilyesmiket csinálni.

2013. jan. 2. 03:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a párod japán, akkor ne kisérletezz japán ételekkel, mert azt soha nem fogd tudni úgy elkésziteni, ahogy ott ke´szül, márcsak azért sem, mert itt mások az alapanyagok.
2013. jan. 2. 08:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért köszi a választ :) Ételeket már tudok jól késziteni, csak az édességekkel vagyok bajban..
2013. jan. 2. 18:35
 5/8 Skultéti Edina válasza:
100%

pocky- ötletes egyszerű.

[link]

2013. jan. 3. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha szerzel be kis mennyiségben macchát (zöldtea por, elég drága, ezért javaslom a kis mennyiséget), akkor a hagyományos sütiket tudod ezzel ízesíteni. Sima piskótába, vagy vaniliakrémbe, vaniliafagyiba, akár palacsintatésztába is belekeverheted és nagyon finom lesz a végeredmény, akármit is csinálsz. Ennél egyszerűbbet nem tudok ajánlani :)
2013. jan. 3. 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Maccha porunk van itthon, nem is kevés.. egyszer beraktároztunk. Azt bármibe belekeverhetem? pl. tiramisuba milyen lenne?
2013. jan. 4. 05:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik maccha tiramisu is, de szerintem érdemes hozzá nézni egy receptet, az a biztos :)
2013. jan. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!