Mi az a "copha"?
Figyelt kérdés
Több házi csokoládé receptjénél olvastam ill. láttam, hogy az angolok előszeretettel használják alapanyagnak, és azt tudom, hogy valami vajhoz hasonló, de mégsem az,mert szobahőmérsékleten szilárd,ezért lehet belőle szilárd csokoládét készíteni.
Arra lennék kíváncsi, hogy miből áll és mivel lehetne helyettesíteni?
2012. dec. 27. 20:29
1/3 anonim válasza:
A kókusz-zsir márkaneve Angliában. (Mint MO-on a Ráma a margarinnak)
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor az szobahőn mégsem szilárd. Köszönöm a választ!
2012. dec. 27. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!