Mi az a "copha"?

Figyelt kérdés

Több házi csokoládé receptjénél olvastam ill. láttam, hogy az angolok előszeretettel használják alapanyagnak, és azt tudom, hogy valami vajhoz hasonló, de mégsem az,mert szobahőmérsékleten szilárd,ezért lehet belőle szilárd csokoládét készíteni.

Arra lennék kíváncsi, hogy miből áll és mivel lehetne helyettesíteni?



2012. dec. 27. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A kókusz-zsir márkaneve Angliában. (Mint MO-on a Ráma a margarinnak)
2012. dec. 27. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor az szobahőn mégsem szilárd. Köszönöm a választ!
2012. dec. 27. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szivesen
2012. dec. 27. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!