Grape pop üdítőt és dr. Pepper-t hol kaphatok m. o. -n?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 16:02
1/6 anonim válasza:
Dr. Peppert, a Tom Marketekben láttam, ha jól emlékszem pirosat ( bár nem tudom van e más színben is, nem nagyon ismerem)
2/6 anonim válasza:
Dr. Peppert a Tescoban és a Sparban kapható.
Budapesten sok helyen fel lehet lelni.
Győrben is van egy hely ahol lehet kapni, kis boltban.
Grape Pop-ot még nem láttam Magyarországon.
3/6 anonim válasza:
Tescoban és Sparban NINCS Pepper. Amit Magyarországon árulnak pár helyen, az sem eredeti, ha viszont originált akarsz Angliából, akkor a British Store-ból vagy a Culinarisból rendelhetsz.
4/6 anonim válasza:
A Culinarisban van eredeti. Fél literesből sima és zero, dobozosból pedig 3féle, de azokat sajnos nem tudom, hogy milyenek.
5/6 anonim válasza:
itt próbáld meg :
www.britishstore.hu
6/6 anonim válasza:
Tesco-ban van fél és két literes is.És az hülyeség hogy nem eredeti.Annyira "eredeti" mint a pepsi vagy bármelyik schweppes termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!