Honnan rendelhetnék sajtot a netről?
Figyelt kérdés
Külföldön járva nagyon sok finom sajt van, az itthoniak borzasztóak -.- A neten keresgéltem, de van esetleg itt olyan, aki már rendelt külföldi oldalról?2012. okt. 5. 12:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon változatos sajtpultja van az Interspar-nak.Nem hiszem,hogy 200 fajta sajt közül egyet sem tudnál megenni.Ha külföldről rendelsz,igencsak megvehetsz egy ötkilós gurigát egy 6000 ft-os sajtból...
2/7 A kérdező kommentje:
Van sajtválogatás csomag is, szóval nem kell megrendelni egy egész gurigát. Egyébként, gondolod, ha külföldről akarok vásárolni, akkor érdekel az ára? Rá van szánva a pénz, szóval nem vagyok ilyen téren árérzékeny.
2012. okt. 5. 12:35
3/7 anonim válasza:
Magyar oldal, de a bolt is külföldről hozza a sajtokat.
4/7 anonim válasza:
Már vannak kis sajtmanufaktúrák, és évről évre egyre több lesz. Tudom, hogy a nagyobb helyeken csupa moslék árú van, de ha ellátogatsz vásárokba, fesztiválokra, ott biztos találsz ínyedre valót.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos próbáltam már, és mint fentebb említettem, borzasztó ízük van. Magyarok vására, meg helyi sajtok...rossz rossz. nem szeretem a magyar sajtot!
2012. okt. 11. 18:58
6/7 anonim válasza:
Akkor mi a francért nem veszel,mikor külföldön vagy???? Hagyd már magad...
7/7 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok :D szerintem egyszerűen nem értenek hozzá idehaza. Más típusúak azok a sajtok, amiket itthon csinálnak háznál /főként frissek/. Én az érettebb sajtokat kedvelem, ami itthon már a trappistánál sincs megvalósulva :S
2012. okt. 14. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!