Proxilla frez kérdése:
A boltokban kapható nagy lapnyi, lasagne-hoz való tésztákból melyik a legjobb márka? Mire kell figyelni, ha olyat veszek?
Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szereti ezt az ételt, és szeretnék készíteni, mert a bolti készkaják katasztrófák, a rendelt szintén szörnyű, szóval gondoltam jó program lenne egy napra. :)2012. júl. 10. 20:01
2/3 tetro válasza:
nekem a gyermelyi nagyon nem jött be. de cecco vagy barilla
3/3 anonim válasza:
nem egy nagy kunszt friss tésztát készíteni otthon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!