Hol van a KOKTÉL KRÉKER?
Figyelt kérdés
Régen volt egy nagyon fonom keksz. Kártya mintázat volt az alakja, jó kis pufi volt. Szerintem minden gyerek azzal játszott, hogy ketté próbálta harapni. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy hova lett, mert sehol nem találtam róla még egy képet sem. Aki tud valamit az eltűnt koktél krékerről az írjon valamit! Köszönöm!2012. jún. 10. 21:49
1/7 anonim válasza:
A francia kártya jelei voltak, pikk, kor meg a többi.
Amúgy én is azzal szórakoztam és nagyon jó cucc volt.
2/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, nálunk az abc-ben még van.
3/7 A kérdező kommentje:
De hol, és még a régi néven, meg csomagolásban?
2012. jún. 11. 11:01
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Ó, ez az, de látom már más a csomagolása. Nem baj, veszek egyet, kipróbálom. Köszönöm a segítséged!!!!
2012. jún. 12. 08:52
6/7 qborka válasza:
Nagyon szerettem èn is. Manem is kapható màr, legalább is nem làtom sehol. Kàr èrte.
Kèt hasonló forma van az Aldi Cracker Mix - ben, valamint a DM BIO Knabber Tiere emlèkeztet rà.
7/7 anonim válasza:
Imádtam! Azóta sem ettem olyan finom, ízes krékert. ...és igen, én is szórakoztam a kettéharapdálásával. :) Szeretek nosztalgiázni, nézegetni régi nasik, tárgyak képeit, de erről még semmit nem találtam. :( Ja, és azt hiszem baconos-ben is volt. Szinte még érzem a számban az ízét. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!