Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kommentek amik elveszik a...

Kommentek amik elveszik a kedvemet egy életre a Coca-colától?

Figyelt kérdés
Lehet cikk , videó , vagy tényleg csak komment. Utáltassátok meg velem ennyi a lényeg.
2012. jún. 1. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
lehet hülye ötlet, de szerintem kb. két napon keresztül ne egyél és ne igyál semmit csak coca kólát. Egy nap után már nem kívánod, de másnap is csak igyad, semmi mást, kaját se, éhes nem leszel, mert a cukrosban van elég kalória, ezért ne lightot vegyél, meg ne is zérót. Hidd el, rá se tudsz majd nézni utána! Ha tényleg beválik, és megutálod, hamar semlegesítődik az a két nap tömény egészségtelenség.
2012. jún. 1. 21:26
 12/20 anonim válasza:
60%
Igen, előző nálunk ez volt a fagyival is!! x"D igyál belőle 3SZOR ANNYIT!!!! Ha tele vagy is még idd, és idd! Utána már ha ránézel is hányinger fog kerülgetni...:))
2012. jún. 2. 14:45
 13/20 anonim válasza:
73%
Ha kertes házba laktok vagy van tyúkotok, vágjatok le egyet, a combcsontról szedjétek le a húst, de még frissen, tehát ne fagyasztott legyen. köss rá egy cérnát, azt rá egy ceruzára, majd egy pohárba önts coca cólát, egy hétig hagyd benne a combcsontot lógatva. nézd meg mi történik. Ezt csinálja a te csontoddal is. Garantált, hogy nem fogsz többet inni...
2012. jún. 3. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
sikerült elvenni valamelyik kommentnek a kedved?
2012. jún. 3. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Raktam már bele csontot is, fogat is (több napra), öntöttem már WC-be, pont azért, mert érdekelt, mi történik.

SEMMI.

Urban legend.

2012. jún. 5. 14:51
 16/20 renii.95 válasza:
10%
mi egyszer bele tettünk egy csirke csontot kólába..és másnapra olyan lett mint a gumi..:DDD
2012. jún. 8. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:

*nem attól leszel cukorbeteg, hogy sok kólát iszol... úristen első, te nagyon buta vagy :)

Nos. Az inzulint a hasnyálmirigy termeli, amikor ételt, főleg gyorsan felszívódó szénhidrátot kap. Amikor nagyobb dózis finomított cukor érkezik, arra inzulinlökettel válaszol. Minél többször fordul ez elő, annál valószínűbb, hogy egyszer kimerül és nem termel többet. Ezt hívják cukorbetegségnek.

Úristen, lehet, hogy én nagyon buta vagyok, de te sem vagy okosabb.

Nyilván nem 2 pohár kólától lesz cukorbeteg, de mindegy egyes pohárral növeli az esélyét, hogy valamikor, sok-sok év múlva azzá válik.

Természetesen a cukorbetegség más dolgoktól is kialakulhat, de a fenti az egyik ok. Főleg ha valaki mozgásszegény életmódot folytat.

A kérdező elrettentő gondolatokat kért, szerintem nincs annál elrettentőbb, mint hogy ha beteg lesz, élete végéig diétáznia kell és naponta többször szurkálnia magát, különben meghal.

De ha tudsz mondani jobbat, akkor várjuk. A vasszöges és takarítós variációs én sem veszem be.

Úristen, most mi lesz?!?!? :)

2012. jún. 8. 17:26
 18/20 anonim válasza:
szerezz egy fogat (tied vagy másé, teljesen mindegy) és rakd éjszakára egy pohár kólába. Ha reggel felkelsz, nézd meg, mi lett a foggal. Remélem, hogy ezzel sikerül. ;)
2012. jún. 18. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy hétig volt benne a kihúzott fogam. Semmi nem történt vele, azon kívül, hogy minimálisan elszíneződött.
2012. jún. 18. 17:38
 20/20 anonim válasza:
Öhm nemrég olvastam, hogy van egy 20on éves pasi, aki napi 8 liter kólát megivott, és már 1 foga sincs...
2013. aug. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!