A Miskolci Tokyo étteremről vélemények tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Én most készülök oda, csak érdekelnek a vélemények, köszi.2009. jún. 28. 01:15
1/6 anonim válasza:
A lányom már kétszer volt. Kevés pénzért nagyon sokat és sokfélét lehet enni. A legtöbb étel ízlett neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. júl. 2. 10:45
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekünk a barátnőmmel nagyon bejött a Tokyo étterem! Mi a svédasztalos evésre fizettünk be (pénteken délután, amikor drágább, de 16 óráig úgy tudom olcsóbb). Ennél a "megoldásnál" először adnak egy levest (benne van az árban) ami furcsa volt a mi úgymond szájízünknek, de hamar megszerettük. Aztán jött a "futószalagos" rész! Sokféle fogás van rajta kis adagokban, lent hideg fent meleg ételek. (csirkés ételek, saláták, rizs, kókuszos leves (ami fantasztikus), desszertek, kagyló, rákételek, sült krumpli stb.) Mind nagyon finom volt kivétel nélkül! Tele is lettünk, mire mindet megkóstoltuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Már mi is voltunk, nekünk is nagyon bejött
2009. júl. 8. 12:00
5/6 anonim válasza:
szerintem is nagyon jó
japán és kínai egy helyen :)és a futószalagról szinte fillérekért ehetsz,bár azt se tudod,h mit :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. aug. 26. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!