Debrecenben hol lehet pockyt kapni vagy Berettyóújfaluban? (Csokiropi, Ropstar)
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 20:23
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan nem debreceni vagyok, de el kell szomorítsalak, nem nagyon kapsz sehol pockyt. Én ha pockyra éhezem, általában kimegyek a Sakurazakába itt pesten, dehát itt is annyiba kerül, hogy évente kétszer ha megengedhetem magamnak. Olcsón azonban leginkább conon kapsz, ott 200 ft-ért is utánad hajítják.
Ha megengedsz egyet, akkor próbálkozz 100-ftos boltokban. Nem vicc! Egyszer bementem egy győri százforintosba, és letátottam a számat, pocky minden ízben, több csomag, 190 Ft. De ha bírod a google-ba, hogy pocky recept, akár te magad is megsütheted, nagyon finom ^^
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
A Lidl-ben kapható kb 500 ft-ért és azt hiszem legalább 15 darabos. Illetve Coopokban az említett 199 ft-os fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!