Páromal szeretnék menni étterembe de olyan hogy étterem plusz hotel nem sok van hol találok? Linkeket kérek
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 14:36
1/6 anonim válasza:
Kevés olyan hotelt ismerek, amelyiknek nincs saját étterme... Nem értem a kérdésed.
2/6 anonim válasza:
És Sopronban vagy Vásárosnaményban?
3/6 anonim válasza:
Már szinte egy panzió sem engedheti meg magának hogy ne legyen étterme,nemhogy egy hotel. A gugli pedig a TE barátod is.
4/6 anonim válasza:
Beírod a város nevét, ahová menni szeretnétek a gugliba, plusz utánaírod, hogy welness hotel, vagy hotel, stb. És ott kidobja a lehetőségeket, a leírásokban pedig fogod látni, hogy melyik rendelkezik étteremmel is. De 98%-ának van étterme is.
5/6 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, a legtöbb hotelnak van étterme. Az már más kérdés, hogy mennyire jó a konyhájuk.
Én nemrég a martfűi Termál hotelben voltam, nagyon meg voltam vele elégedve, az étel valami isteni volt. Nem tudom, merrefelé akarsz utazni, de ha arra, akkor azt nyugodt szívvel ajánlom.
6/6 anonim válasza:
Inkább tanuljatok meg együtt magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!