Lehet venni itthon boltba valahol mogyoróvajat? /peanut butter/
Figyelt kérdés
tescoba vettem angliában de itthon nem találtam a tescoban meg kisboltba főleg.2009. máj. 9. 20:15
1/14 anonim válasza:
Nálunk csak a nagyobb hipermarketekben lehet kapni, a Corában találkoztam már vele. Ám a Lidl-ben is vannak amerikai hetek olykor, amikor kapható mogyoróvaj.
Készíteni sem nehéz! Csak a natúr földimogyorót kell összeturmixolni egy jó erős turmixgépben.
3/14 A kérdező kommentje:
hol nézzem? lehet csak én vagyok bamba, lekvárok nutellák körül néztem
2009. máj. 9. 20:46
4/14 anonim válasza:
Én az Auchanben vettem, és igen a nutellák körül vannak.
5/14 anonim válasza:
a tescoban van egy olyan sor, ahol a külföldi kajakat aruljak, nem jut eszembe pontosan a sor neve, pedig el van külön nevezve, a Budaörsiben pl a vege fele, az innivalosok elött, ott van kek es piros tetejü is, az egyik mogyoro darabos, a masik sima krem, 1000 ft körül van, kicsit felette.
6/14 A kérdező kommentje:
értem, szóval kell lenni valami nemzetközi ételes sornak, akkor nem jó helyen néztem. mondjuk én az aréna plázába szoktam vásárolni az nem olyan nagy, meg néha a fogarasi útiba.
2009. máj. 9. 21:28
7/14 anonim válasza:
igen, tegnap este megneztem utana a Budaörsiben, nemzetközi sor (ez a bonyolult összetetel nem jutott eszembe :) ), ott van, mi a keket szeretjük nagyon, de nyilvan azon is mulik, hogy mihez kell.
Amugy bioboltokban is van, de ott ugy emlekszem ennel is dragabb... Remelem igy mar megtalalod, ha nem talalsz, akkor nyugodtan irj privatot, szivesen megveszem neked, ezek szerint nagyon messze nem lakhatunk egymastol :)
8/14 A kérdező kommentje:
oké, kösszi akkor majd megnézem a fogarasi uti tesco böszme nagy, ott tuti kell lennie.
2009. máj. 10. 08:20
9/14 anonim válasza:
próbáld ki lekvárral, kenyéren...
10/14 anonim válasza:
próbáld ki mézzel. kenyér, rá mogyoróvaj, rá méz. én így ismerem. jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!