Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol/melyik üzletben lehet...

Hol/melyik üzletben lehet Magyarországon amerikai típusú fánkot venni? (Olyat, amilyet a rendőrők mindíg esznek a filmekben. )

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 23:37
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Tescoban nem régóta lehet kapni legalábbis nálunk, és nem drága.. lehet már egyenként is venni 69ft asszem. van több féle a tetjén nem igazi csoki van, valami cukorral összekevert dolog lehet de finom nekem ízlik. van étcsokis, étcsokis kókuszos ezek nem édesek a többi az nagyon:)
2011. szept. 16. 14:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az aranycipóba lehet kapni csokisat is, meg kókuszosat is meg mindenfélét, kinézetre pontosan olyan mint a filmekben az ízét nem tudom mivel még nem ettem amerikai fánkot.
2011. szept. 16. 18:00
 13/20 sashinka válasza:
100%
címet nem tudok de mért nem sütsz magadnak itt egy recept : [link]
2011. szept. 17. 08:05
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Igen, Donuts a neve, sok-sok helyen lehet kapni, a mekiben is.

Viszont ne felejtsétek el, hogy ezt az amerikai filmekben azért eszik, mert reklámot csinálnak neki - azaz a donuts készítöje sponzorálta a filmet.

Még Schwarzenegger is osztrák nápolyit eszik a filmjeiben.....

Különben az ég egy adta világon semmi különleges nincsen benne - ha csak az nem, hogy a kérdezö is ráharaptt a reklámra. Illetve beleharapna a donutsba, hhahahaa, lenne...

2011. szept. 18. 17:19
 15/20 anonim válasza:
Hát most a TESCO-ba lehet kapni fánkot többfajta ízben. Van karamellás , puncsossal, étcsoki és tejcsokis öntettel. Nagyon finom és az ára is baráti 79 forint
2011. szept. 19. 13:19
 16/20 anonim válasza:
100%
Szinte minden Ati boltba találsz, de persze a Tesco-ba Lidl-be is szokott lenni.
2011. szept. 22. 15:58
 17/20 anonim válasza:
100%
van a mekiben is extra drága 350ft...nem is úgy értem h drága csak ugyan olyan íze van mint a 100forintosnak és így már drága annyi a különlegesség, h vanília pudingal van megtöltve belül és a tetején csillagok vannak!!!de tuti van ugyan ilyen olcsóbbért:D de én a teszkósra szavazok még mindig!!!!!!!
2011. szept. 23. 08:36
 18/20 anonim válasza:
a tescóóba lehet venni
2011. szept. 24. 09:57
 19/20 anonim ***** válasza:

doughnuts usa recept

750g liszt

2 csomag száritott élesztö

50 ml langyos viz

300ml langyos tej

125 g zukor

1 kiskanál só

1 vaniliás cukor

2 tojás

75g olvasztott vaj

fritöz olaj

A száritott élesztöt beleteszed a vizbe az egykanál cukorral,10 percet pihenteted.Majd az öszes hozávalot ösze dolgozod.1 orát pihenteted.Majd hüvelyk ujj vastagságura kinyujtod kiszagatod .1 orát megint lisztezett deszkán konyharuhával letakarva piheni hagyod.

Majd 175 fokon a fritözben ki sütöd.A kivánt cukor mázal bevonod.pl 25g vajat meg olvasztasz125g pudercukoral öszekevered és plusz egy kétkanál ahornszirupot is hozzá keverhetsz.A penniben biztos tudsz vásárolni ahornszirupot.

Eredeti Amarikai recept csak neked leforditottam.

2011. szept. 26. 00:18
 20/20 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális,de sima pékségben lehet venni. Én a coopban szoktam,ott is van,de szerintem finomabb a lekvárral töltött,porcukros változat.
2013. szept. 8. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!