Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Oroszországban milyen tipikus...

Oroszországban milyen tipikus kaják vannak?

Figyelt kérdés

Mindenfélét, amit csak tudtok írjatok! De, ha lehet, inkább olyan, aki ismeri az orosz kultúrát v. már járt ott. :)

Köszi!!^^

2009. ápr. 21. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha rossz lesz a kaja a gyomrodnak, igyál vodkát(oroszok imádják) :-D
2009. máj. 19. 22:50
 12/17 anonim válasza:
85%
sok hal féle ilyen rakok amiket megeszel...caca mint bulgariab (ez piritot hal ) de egy éterembe ott is van mindeféle ami kell :ˇ)
2009. júl. 9. 10:45
 13/17 anonim válasza:
100%
A borscs egy káposztaleves. De péládul rengeteg kaviárt esznek. Kenyérre kenik és úgy. De ezen kívül még szeretik a vodkát, amit csak úgy vizepohárból isznak xD De utcán árulják lajtoskocsiból a kvászt, ami erjesztett gabona (talán árpa).
2009. aug. 18. 17:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, köszi a válaszokat.

Már voltam kint, és tapasztaltam is! ;)

Nagyon jó volt (a kaja sem volt vészes; vega vagyok...)! =D

2009. aug. 19. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:

Ja és az eredeti orosz vodkát is kipróbáltam...

... nagyon jó!! =D

2009. aug. 20. 14:34
 16/17 anonim válasza:
Van egy elég ortováré, kinn éltem Nápolyban, erdélyi vagyok s kinn látom, hogy megfőzik ott az utcán talált ételt IS! Húsok, liszt, tojás, minden megy bele kicsit olyan, mint rántotta, de más az ize neki. Beleteszi mindent, amit talál, ehhez képest mi erőlevesünk tényleg semmi. Belefőzi a döghúst is. Nem ajánlom, csak egyszer kostolni.
2010. okt. 29. 00:42
 17/17 anonim válasza:
orosz hússaláta
2010. nov. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!