Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol lehet olcsón vadrizst...

Hol lehet olcsón vadrizst venni, és mennyiért?

Figyelt kérdés

Túúdom drága...:-( Most néztem egy bio boltban, kb 10 dkg-os minitasak 450 ft. Nem is vettem meg. De...

Két-három éve vettünk vadrizses kaját, és nem is volt drága. Sőt külön lehetett kapni a vadrizst köretként ami kifejezetten olcsó volt (és finom...) szóval utána még többször rendeltünk de csak köretet. 150-200 forint volt adagonként. És nagy adag volt. Szóval nagyon tetszett! Jó lenne megint hozzájutni, de hol? Multikban nem találtam csak barna rizst, a bioboltban meg csak aranyárban adják!? Nem tudtok valami jó helyet ahol olcsó? Vagy ennyire felment az ára?

2009. ápr. 21. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 23. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
[link] :)
2009. júl. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!