Az energiaitalok mennyire károsak a szervezetre (itt most épp a red bull-ra gondolok)?
tudom hogy sok benne a koffein 32mg/100 ml.
250 ml-es kiszerelés ez.
figyelj, én reggel mindig energiaitallal kezdem a napot!
Hiába kampányolnak annyira ellene, a kávé is rohadtul káros, és van, aki napi többet is iszik.
Nekem az energiaital reggel olyan, mint másoknak a kávé, és ennyi.
Évek óta iszom és semmi bajom sincs
Mindettől függetlenül tudom, hogy nem egészséges, csak már lassan a kávét "vitaminná" titulálják, csak, hogy az energiaitalt lehúzzák, és ez nevetséges, mert a kávé semmivel sem egészségesebb....
23N
Ugyanolyan, mintha azt kérdeznéd: "a cigaretta mennyire káros a szervezetre (itt most épp a marlboro-ra gondolok)?"
Káros...
jó, én is szoktam inni(havonta 1-szer, vagy még annyiszor se) de nem jó dolog.
Egy orvosira járó ismerősöm mondta, hogy 1 energiaital = 1 feles pálinka. Aki sok energiaitalt iszik, annak olyan lesz a szervezete, mintha alkoholista lenne (mármint a labor ugyan azt mutatja ki)
Szóval kb. "csak" ennyire káros....
(de azért bevallom, néha én is iszok, főleg vizsgaidőszakban, de ennyi belefér, mint ahogy havi 1 feles pálinka sem alkoholizmus)
A red bull mocskosul tróger energiaital.
Párszor próbáld meg kitölteni pohárba, és egy életre elmegy tőle a kedved.
Én patkányszar szerű valamit találtam benne, haveroméban meg valami lepedék volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!