Hány mekdós sajtburesz a rekordotok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 21:32
11/20 anonim 

válasza:

Hát így látatlanban 8-10 beférne, de sajnálom rá a pénzt. Mennyi is most?
12/20 rifle02 

válasza:

4-6 attól függ mennyire vagyok éhes. Ha van pénzem mellé piával még több. De ha részegen hazafele is maradék pénzemből amennyit csaktudok.
13/20 anonim 

válasza:

Nekem is 2 a rekord. :) De már nem is vettem vagy fél éve, a mekibe is kb. havonta-kéthavonta megyek, ha pedig megyek, mostanában fagyit veszek, amire van öntet, vagy valami burgert, pl. csibeburgert, a sajtburgert már megutáltam, mert alig van benne valami, és tök száraz az egész. :S
14/20 anonim 

válasza:

250-300 ft körül van 1 db nem? Már rég vettem :D
15/20 anonim 

válasza:

burgeresből 1 perc alatt 12. megcsinálni, nem megenni.
16/20 anonim válasza:
Hülyék vagytok mert nem hízlal a mekis kaja csak K RVÁRA EGÉSZSÉGTELEN (Lásd supersize me c. film)
17/20 anonim 

válasza:

6 :DD
De akkor csak sajtburgert ettem, és semmi mást, + utána a legközelebbi mekizésnél csak fél sajtburgert sikerült megennem, de azt is kihánytam. x]
Amúgy mostanában 1 sajtburgertől, és 1 közepes sültkrumplitól jól tudok lakni...
18/20 anonim válasza:
250 ft :) amugy en 1 utan kidoltem:$:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!