A McDonald's miért ennyire töretlen sikerű?
Mondták többen, hogy valami titkos a fűszerezés, amit még nem tudtak megfejteni.
Van aki szerint van benne valami titkos cucc, ami a szervezetet hozzá szoktatja, és rá lehet szokni, mint a cigire.
Van rá magyarázat, hogy miért ennyire menő, és töretlen a McDonald's étterem?
Egy nagy szar népkonyha.De mindenki úgy isteníti mint valami trendi éttermet.
"jaajjj tegnap voltunk a mekibe"
Ezeket a nagyzolos feltörekvő kis parasztokat lelőnném.
nézd meg a vevőit ilyen 1mázsa alatiakat keveset látsz :)
a kis méretű sajt burger ami 2 falatt
kell belőle 30hogy kicsit ne érezd magad éhesnek
A nyugati majmolás miatt.
Ha pacsirta ételbár lenne a neve már nem lenne ilyen sikeres :)
Mert az nem trendi. Jaaajjj az olyan gáz,az a név hogy pacsirta
Én még életemben nem voltam,inkább eszek bármelyik kis hamburgeresnél olcsóbban nagyobb adagott.
(egyszer voltam bent megnéztem az árlapott és megláttam mennyi kis nyomorék nagyzolós kis senki van bent egyből sarkonfordultam.)
Mobiltelefon,kocsikulcs az asztalon, kondi termes b..igyerekek,szolis ri..ncok. ááááá nem nekem való embernek.
Most mondhatjátok,hogy ha egyszer voltam akkor honnan tudom,hogy mindig olyan emberek járnak oda?
Minden mc.donalds olyan mint egy kirakat a városokban,hogy lehessen láttni a sok csirát aki odajár.
Huu ugye milyen furcsa vagyok,hogy van egyéniségem és nemvagyok tömegcikk mint a legtöbb ember
MEKI :)))))))))
Aki meg lehurrog az magára ismert a leirásban :)
Ennyi :)
Speciel mi azért jártunk a mekiba mert az közelebb volt a vonat állomáshoz (meg egyszer beprobáloztam a burger kingnél de ott az a menü amit a meki veszek kisebb is volt, meg drágább is) most meg kb 2-3 évente ha eljutok egy mekibe...
Van a Super Size me megnézették velünk, tudni kell róla (aki látta tudja) hogy ugye a csávó csak mekis kajákat evett és elhizott tönkre ment a szervezete stb stb... kérdeztek utca embereket és egy francia hölgy mndta, hogy az amerikai mekiben a legkisebb adag akkora mint euban a legnagyobb.. szóval ennyi. jah meg hogy az emberek a legnagyob (aszem Jumbo a neve) veszik meg (2l kola dukál hozzá) merthogy olcsobb... (ugyanakor egy diabetikus bemutatta hogy a mekiben is lehet "egészségesen" étkezni (alias saláta+ásványvíz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!