Milyen cigány ételeket ismersz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 14:02
12/23 anonim válasza:
Egyik tanárom cigány, ő mesélte, hogy van egy olyan ételük, hogy borsós tészta. A borsót kb. úgy kell megfőzni, mint egy pörköltet, és ezt elkeverni a kifőtt tésztával. Én ezt még aznap kipróbáltam, azóta hetente egyszer simán főzök ilyet, mert egyrészt nagyon finom, másrészt pikk-pakk kész van, és olcsó is, meg jól is lehet vele lakni.
13/23 anonim válasza:
A recept úgy kezdődik, hogy lopj egy tyúkot...
14/23 tetris válasza:
Pocokpörkölt jó fűszeresen.
( Valahol olvastam régebben, hogy az egyik repülőtér környékéről el kellett költöztetni a védett ürgéket, vagy pockokat, mert a cigók kijártak oda husikáért. A végén már alig maradt pár példány. Mármint pocok. Cigány maradt elég. )
15/23 Főzős Laci válasza:
Cigánylecsó.Gyakorlatilag ugyanaz,mint a "normál" lecsó,csak csirke húst dobálnak bele,és jól megfőzik. Én kicsit csípősen szeretem:eszméletlen finom,mert a csirke husi jól beissza a lecsós ízt!!!
16/23 anonim válasza:
nagyon fűszeresen és zsírosan de állítólag jó főznek. Ja és hatalmas adagokat. Üstben, fazékban. Tyúkot, sertést
17/23 anonim válasza:
Punya...ez olyan mint a kenyér és házilag sütik.
19/23 anonim válasza:
zsiroskenyer hagymaval!kell annal jobb?:D
20/23 anonim válasza:
mi az a kucura?? gúgli képkeresőbe beirtam és egy boxert (kutyát) hozott ki. csak nem?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!