Legjobb pizza/étel Velencében?
Figyelt kérdés
Hamarosan nyaralni indulunk, és ennek a részét képezi egy látogatás Velencében, és azt szeretném kérdezni, hogy mit tapasztaltatok, hol adják a legfinomabb pizzát, illetve hol-mit érdemes enni Velencében? Köszi előre is a válaszokat! :)2011. jún. 11. 10:32
11/16 anonim válasza:
Múlt hónapban voltunk Velencében. Bár ez nem étel, hanem bor, de szerintem a Prosecco-t és Fragolino-t mindenképpen kóstoljátok meg. Utóbbit nem lehet mindenhol kapni, szóval az után kutatnunk kellett az osteriákat. :) Egyébként az egyik osteriában még Egri Bikavért is láttunk! :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, természetesen ital is érdekel, jellegzetes bor is! :) Köszönöm a tippet!
2011. jún. 12. 18:24
13/16 anonim válasza:
èn olaszban lakok.szerintem mindenhol lehet jo pizzàt enni.olaszorszàg a pizza hazàja.probàlj ki valamilyen màs olasz ètelet,nem csak a pizza finom itt!
14/16 anonim válasza:
Mi is voltunk nem rég Velencében. Nagyon finom fagyit és pizzát ettünk. Levest, viszont sehol nem találtunk... Murano-ba mindenképp menjetek el, rengeteg érdekes dolog, és csodálatos üveg van ott. A Szent Márk teret is nézzétek meg. :)
15/16 anonim válasza:
En tavaly nyaron voltam Velenceben. Fagyit egyel, isteni finom, de 1.20 es 1.50 -nel alabb nem fogsz talalni :) Pizzat nagyon jot fogtam ki, pont olyan volt, amit en szeretek. Vekony, szalamis, ropogos es 2.50 volt (szelet)
Am ha van lehetoseged, szerintem ugorj at Trieste-be. Imadom, kedvenc olasz varosom.
Es meg egy tipp: latogasd meg a Miramare-i kastelyt, az meg gyonyoruseges. Olyan volt, hogy meglattam, es majdnem magam ala pisiltem :D Ebben a kastelyban lakott Sissy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!