Mennyibe kerül a mascarpone, hogy mindenki sipákol, hogy de drága és mivel lehet helyettesíteni?
Ez a beszélgetés úgy látszik, nem a mascarponéról szól, (amúgy ha csak az árát szeretnéd tudni, elég megnézni 1-2 bolt árlistáját), hanem arról, hogy mi számít magas, illetve alacsony keresetnek. Ki mennyiből tud megélni és ki hogyan spórol.
Szomorú, hogy olyan világot élünk, ahol a 120 ezer forint már irigységet vált ki az emberekből és jó keresetnek tartják.
Én még mindig a József Attila féle "havi 200"-at és az a feletti pénzt tartom "jó keresetnek". De sajnos én is úgy vagyok vele, hogy annyi "sose telt".
Akkor itt az újabb kérdés:
Mit tartotok jó keresetnek?
Mennyi pénzt szeretnél keresni havonta? Reálisan és nem az álmok szintjén.
Szerintetek mennyiből lehet megélni tisztességesen a nélkül, hogy adósságba vernéd magad, illetve bátran vállalhass nagyobb adósságot (pl. lakásfelújítás miatt)?
Az aldiban elég olcsó 600 ft fél kiló:
jah az aldiban viszonylag olcsó, viszont abból elég lötyi lett a tiramisu. pedig Apum ért hozzá hogy jó legyen, ritkán csinál sajnos, pont azért mert nagyon drága édesség, de nagyon szeretjük. nem szoktuk helyettesiteni semmivel, az olyan lenne kb mint a hamisgulyás meg a hamis stríriai. hasonlitana az igazira, de mégsem lenne az :)
az én véleményem hogy inkább veszek (eszek) ritkábban valami különlegeset, minthogy gagyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!