Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mennyibe kerül a mascarpone,...

Mennyibe kerül a mascarpone, hogy mindenki sipákol, hogy de drága és mivel lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Magas zsírtartalmú tejfölt üsd bele tiszta konyharuhába vagy textilpelenkába és hagyd magára 3 napra. Lecsöpög és nagyon sűrű lesz. Én ezt használom, ára töredéke a mascarponénak de azt írod nem számít. Akkor tényleg miért kérdezted meg?
2011. máj. 17. 15:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Dehogynem érdekel. Tök érdekes. :) Azért, mert kíváncsi voltam mennyi az ára.
2011. máj. 17. 19:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! 1.Nem tűnt fel, hogy megkérdeztem volna mivel lehet helyettesíteni. 2.Nem a nyálamat verem, hanem az ára felől érdeklődtem. 3.Nem keresek jól. :)
2011. máj. 17. 19:39
 14/22 anonim válasza:
54%

Ez a beszélgetés úgy látszik, nem a mascarponéról szól, (amúgy ha csak az árát szeretnéd tudni, elég megnézni 1-2 bolt árlistáját), hanem arról, hogy mi számít magas, illetve alacsony keresetnek. Ki mennyiből tud megélni és ki hogyan spórol.

Szomorú, hogy olyan világot élünk, ahol a 120 ezer forint már irigységet vált ki az emberekből és jó keresetnek tartják.

Én még mindig a József Attila féle "havi 200"-at és az a feletti pénzt tartom "jó keresetnek". De sajnos én is úgy vagyok vele, hogy annyi "sose telt".

Akkor itt az újabb kérdés:

Mit tartotok jó keresetnek?

Mennyi pénzt szeretnél keresni havonta? Reálisan és nem az álmok szintjén.

Szerintetek mennyiből lehet megélni tisztességesen a nélkül, hogy adósságba vernéd magad, illetve bátran vállalhass nagyobb adósságot (pl. lakásfelújítás miatt)?

2011. máj. 19. 10:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy nyugodt legyél és gyereket is nevelj, minimum 200 kell ma. 120-150ből elvagy, fizeted az albérletet vagy a lakáshitelt, eszel iszol fürdessz, ha nem veszel túl sűrűn márkás ruhát akkor fel is öltözöl nyilván plusz gyerek, de nyugodt nem vagy csak 200tól. Ha a párod is keres ennyit akkor meg boldog vagy. De ez az én véleményem.
2011. máj. 19. 18:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Az aldiban elég olcsó 600 ft fél kiló:

[link]

2011. máj. 21. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
A Nagycsarnokban rögtön a főbejáratnál jobbra van egy sajtos, ott érdemes venni. Lehet, hogy lejárat-közeli, de egye fene.
2011. máj. 23. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Jó kereset: szerintem fejenként minimum 100 ezer.
2011. máj. 23. 21:34
 19/22 anonim ***** válasza:

jah az aldiban viszonylag olcsó, viszont abból elég lötyi lett a tiramisu. pedig Apum ért hozzá hogy jó legyen, ritkán csinál sajnos, pont azért mert nagyon drága édesség, de nagyon szeretjük. nem szoktuk helyettesiteni semmivel, az olyan lenne kb mint a hamisgulyás meg a hamis stríriai. hasonlitana az igazira, de mégsem lenne az :)

az én véleményem hogy inkább veszek (eszek) ritkábban valami különlegeset, minthogy gagyit :)

2011. máj. 28. 12:29
 20/22 anonim válasza:
"1.Nem tűnt fel, hogy megkérdeztem volna mivel lehet helyettesíteni." - "Mennyibe kerül a mascarpone, hogy mindenki sipákol, hogy de drága és mivel lehet helyettesíteni?"
2012. febr. 7. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!