Egerben lehet kapni sushi?
Azért annak marhára nem lesz ugyanolyan íze, mint egy japán séf által készítettnek :)
De amúgy ja, alapanyagot tuti kapni.
20:19 valószínű hogy ebben az országban olyan marhasok helyen lehet ténylegesen JAPÁN séftől származó sushit kapni. ha már itt tartunk alapba nem olyan változatos a halpaletta itt. de kötekedjél csak. ettem már japánban igazi sushit, nos olyan itthon SEHOL nem kapsz.
nekem sikerült éttermi szintűt összeütnöm itthon. az hogy te tehetségtelen vagy a konyhában a te bajod.
Akkor ég biztos nem jártál japán étteremben itthon, mert vannak, és képzeld, a legtöbben legalább a séf japán.
Amúgy nem kötekedni akartam, csak közöltem, hogy nem lesz ugyanolyan. Főleg nem elsőre, ha meg még nem is evett sushit végképp nem fogja tudni mihez hasonlítani (bár azt nem tudhatjuk, evett-e már).
Mindenesetre én nem kötekedni akartam azzal, hogy van különbség a kettő között, viszont ha te jól érzed magad attól, hogy vitatkozol, az a te dolgod.
Az éttermi szintű sushidat meg tudod ki hiszi el :)
15:15
vicces kedvedben lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!