Szerintetek ha szeretnék bogarat sütni akkor a kertben szedettek is jók lesznek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 15:03
11/22 NL2010 válasza:
Én gyerekkoromban egy táborban éjszaka visszalopództam a kajás kondérokhoz pár haverommal, hogy együnk még az esti főzelékből, de nem emlékeztünk rá, hogy sült szalonna lett volna benne... Viszont másnap láttuk, hogy teele volt cserebogárral :D Csak azt tudom mondani, hpgy ledöbbentünk egy kissé, de finom volt :P
12/22 Leo91 válasza:
Figyelj, ha annyira bogarat akarsz enni, miért nem keresel ott a környékeden egy kínait, azoknak úgyis a borgarak,sáskák a specialitásuk és élvezettel nyammogják...
13/22 A kérdező kommentje:
Van a falunkba egy kínai párocska be azok nem olyanok,hogy ilyeneket egyenek.Egyébként meg kínait csak pár hete kezdtem tanulni.
2011. ápr. 17. 15:48
14/22 anonim válasza:
Mindenképp permetezés előtt kóstolgass!
15/22 A kérdező kommentje:
Lájkollak!Kösz az infót.
2011. ápr. 18. 13:37
16/22 anonim válasza:
Hát nem tudom mit szívtál haver, de én is kérek belőle.
17/22 anonim válasza:
Magyarországon igen kevés faj ehető úgyhogy legyél óvatos!
18/22 A kérdező kommentje:
Levegőt szívtam haver, és jó pénzért adok el neked is.
2011. ápr. 25. 20:31
19/22 anonim válasza:
Szerintem nézd meg ezt az oldalt:
20/22 anonim válasza:
Én is akarok. Szöcske, tücsök mind ehető, a japók leszedik a lábát és a szárnyát is csak azért hagyják, mert annál fogva meg lehet fogni. Ha jól megsütöd, nem lehet bajod tőle. Egy jó szöcskecsapdára ötlet valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!