11/19 anonim válasza:
én nemigen szeretem, olyan szódával kevert kanalas orvosság íze van. istenítették a szlovákok, de nekem nem jön be.
12/19 anonim válasza:
erre csak azt mondta az egyik barátom,hogy ha nem iszod gyerekkorod ota,nem szereted.Ezzel magyaráztuk az amerikai unokatesomnak,hogy mi az a Kofola.Hát a Cola-hoz semmi koze sincs.én is szlovákiai vagyok,sott mi tobb,minden nap csapolok is Kofolát,mert pincérno vagyok.és hát mit mondjak,itt nagyon csípik,nyáron meg foleg.
13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó váalszolónak nagyon igaza van...nyáron úgy megy a Kofola mint valami igen király dolog... :)
2011. márc. 11. 12:39
14/19 anonim válasza:
hát én nagyon szeretem:)kofola a legjobb:)mondjuk én szlovákiai vagyok és lehet h nekem azér izlik mert megszoktam..de szerintem sokkal jobb mint a pepsi vagy a coca cola de mindenki mást szeret:)
15/19 A kérdező kommentje:
De jóóó ,hogy nem vagyok ezzel egyedul ,mert én is jobban szeretem ,mint a Pepsi-t és/vagy a Coca-Cola-t...tudom ,hogy a Kofola más mint a Pepsi me ga tobbi kóla ,de szerintem sokkal-sokkal finomabb - a csapolt Kofola meg egyenesen zseniális :)
2011. márc. 12. 06:56
16/19 anonim válasza:
én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. alapjáraton nem iszom szénsavas üdítőket, de egy forró nyári napon mi sem jobb egy hideg csapolt kofolánál :P nálam főleg a citrus verzió a nyerő :)
17/19 anonim válasza:
Vigyázat.Van belole nagyonsok falyta , foleg a csapoltból.Nagyonkevés amiek finom.Az eredetit kell kerni vagy ahol kivan rakva h azt csapolják.Szerintem nincs ember aki neszeretné.
18/19 anonim válasza:
Én a szénsavas üdítőket általában nem szeretem, de a Kofolát igen :) (ja és magyarországi vagyok :))
19/19 anonim válasza:
A Kofola nagyon finom, csak helyeselni tudok :) Egy magyarországi ismerősöm szerint aszfalt íze van..ízlések és pofonok.Itt mindenki szereti, tényleg csak ajánlani tudom. És tényleg ne hasonlítsátok a Pepsi-hez vagy a Coca Colahoz. Az egyetlen amiben hasonlítanak, az a színe.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!