Hogyan készítsem el a tempurázott garnélát?
Figyelt kérdés
Megvettük hozzá a port az Ázsia Centerben és nem tudom, hogyan használjam fel. Kell ehhez is tojás, vagy liszt? Vagy csak forgassam bele a garnélát és süssem ki bő olajban? Előre is köszi a válaszokat!2011. febr. 13. 13:25
1/5 anonim válasza:
Én át pirítom simán fokhagymásan, többi fűszer ízlés szerint. Ami levet enged az egy jó kis szaft. Rizzsel tálalom. Ha rántani akarod akkor úgy mint a csirkét.
2/5 A kérdező kommentje:
A tempurázott olyan, mint a rántott, csak nem zsemlemorzsát használnak, helyette a "tempurát". Találtam egy receptet, e szerint kell tojás és kukorica liszt a tempura mellé, és így kell kirántani, bő olajban. A másik verziót én is ismerem, amit Te írtál, én még egy kis tejszínt is öntök mellé ;)
Köszi!
2011. febr. 13. 20:28
3/5 anonim válasza:
egy kis javítás: nem tempurázott, hanem tempurált
4/5 anonim válasza:
Figyelj leírom a tuti receptet de jól jegyezd meg mert ha egyszer elolvasod eltűnikXD
Szóval a recept:
1.Fogsz egy garnélát
2. Az előző pontban szereplő garnélát meg tempurázod!
5/5 A kérdező kommentje:
Talán nem is bánnám, ha eltűnne a válasz :) Köszi, de ettől nem lettem okosabb. Azért tényleg köszönöm, hogy fáradtál a válasszal :)
2011. márc. 3. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!