Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan készítsem el a tempuráz...

Hogyan készítsem el a tempurázott garnélát?

Figyelt kérdés
Megvettük hozzá a port az Ázsia Centerben és nem tudom, hogyan használjam fel. Kell ehhez is tojás, vagy liszt? Vagy csak forgassam bele a garnélát és süssem ki bő olajban? Előre is köszi a válaszokat!
2011. febr. 13. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én át pirítom simán fokhagymásan, többi fűszer ízlés szerint. Ami levet enged az egy jó kis szaft. Rizzsel tálalom. Ha rántani akarod akkor úgy mint a csirkét.
2011. febr. 13. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

A tempurázott olyan, mint a rántott, csak nem zsemlemorzsát használnak, helyette a "tempurát". Találtam egy receptet, e szerint kell tojás és kukorica liszt a tempura mellé, és így kell kirántani, bő olajban. A másik verziót én is ismerem, amit Te írtál, én még egy kis tejszínt is öntök mellé ;)


Köszi!

2011. febr. 13. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
egy kis javítás: nem tempurázott, hanem tempurált
2011. febr. 13. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj leírom a tuti receptet de jól jegyezd meg mert ha egyszer elolvasod eltűnikXD

Szóval a recept:

1.Fogsz egy garnélát

2. Az előző pontban szereplő garnélát meg tempurázod!

2011. márc. 2. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Talán nem is bánnám, ha eltűnne a válasz :) Köszi, de ettől nem lettem okosabb. Azért tényleg köszönöm, hogy fáradtál a válasszal :)
2011. márc. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!