V. Mi jó étterem kéne 30. éves születésnap megünneplésére Bp. -en? Pénz nem nagyon számit! Ja és férfinek!
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 21:28
1/21 anonim válasza:
Hát ha a pénz nem számít, akkor a Gundel éttermet ajánlanám a városligetben az állatkert mellett.
2/21 anonim válasza:
www.budapestietterem.lap.hu-n nézzél körül
3/21 A kérdező kommentje:
Gundel éttermbe voltál már? milyen az ?
2011. jan. 15. 22:29
6/21 A kérdező kommentje:
Spoon Nagyon drága
2011. jan. 15. 22:39
7/21 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent : """Az árakhoz 12 % felszolgálási díjat számítunk fel.""" mert a gundelnél ez van irva ??!!
2011. jan. 15. 22:42
8/21 anonim válasza:
Ha kevésbé puccos helyre vágysz, ahol mégis jól érzitek magatokat én a Rákóczi grillt tudom ajánlani. A Blaha mellett van és fejenként 2500 Ft-ért annyit fogyasztotok amennyit akartok (az üdítő az árban nincs benne). Nagy választék van grill húsokból, salátákból, de ezeken felül is rengeteg féle étel van. A pincérek segítőkészek.
9/21 anonim válasza:
"Ez mit jelent : """Az árakhoz 12 % felszolgálási díjat számítunk fel.""" mert a gundelnél ez van irva ??!!"
Azt amit ír. 12% felszolgálási dijat ad hozzá. Pl kaja 10 ezer, akkor fizetsz összesen 11200 ft-ot. Gyakorlatilag ez a kötelező borravaló.
10/21 anonim válasza:
A Trófea éttermek is nagyon jók. Korlátlan étel és italfogyasztás, és nagyon finomak a kaják. De úgy tudom mindegyikben asztalfoglalás kell, mert annyira zsúfoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!