Szeretitek a camembert sajtot?
Figyelem, szolgálati közlemény!!
Ne vegyétek meg a Lidl-ben akciósan kapható 125g-os piros és kék címkés camembert. Kb. éretlen trappistának megfelelő az állaga. Német gyártmány.
Megbeszéltük, nincs harag.
"Szeressük egymást gyerekek..."
Egyszer vett olyat apa.. Imádom a camembertet, de az szörnyű volt :S
Ilyen "fadobozba" van, nem?
Amúgy valahol lehet venni 75 g-os piros csomagolásút.. Tök olcsó. Vetekszik a tihannyal :)
A kedves kérzedö nem sokat ért a sajtokhoz, mert különben tudná, hogy az ilyen jellegö sajtokat úgy hozzák forgalomba, hogy aki a kevésbé érett állapotban szereti, annak megfelelö legyen, aki megérettebben enné, az megveszi és vár néhány napot.
Ez minden nyugati országban igy van, és egyetlen ember sincs, aki annyira hülye, hogy a meg elég érett camembert sajtot kidobja, hanem egyszerüen berakja a hütöbe és kivárja, amig a megfelelö fokozatot eléri a sajt.
tudod, az Emese és a Zoltán az balfék banki reklám volt. arra ugrottunk néhányan:)))"annál szebb szó, hogy szeretet,a nagyvilágon nincs"
-e-
nem valami meggyőző a kommented... megsértődtél, de majd
alszol egyet, és remélem visszatér a humorérzéked is.
szép álmokat:)
-e-
19:48
Az "Aha.." nem Neked szólt, hanem az előtted bölcselkedőnek.
Amúgy sem vagyok sértődős, egy jó poénért (még, ha én vagyok az "elszenvedő") a lelkem eladnám.
Én is szeretek beszólogatni, tehát nincs jogom megsértődni.
Vagy mint egyik komám mondta: "Értem én a poént, csak nem szeretem."
köszi DZ. mintha, az életem párját hallottam volna...minden humorra vevők vagyunk,de néha belép
a "Cyrano effektus"
kívánok magunknak még jó sok ökörködést az "ökörkörben"
üdv-e-/59/L/:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!