Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol tudok olyan mogyorókrémet...

Hol tudok olyan mogyorókrémet (világos színű) venni, amit az amerikai filmekben látok?

Figyelt kérdés

Annyira meg szeretném már kóstolni. Egy ismerősöm azt mondta, hogy az sós ízű. Ez igaz? Mert én nem így gondolom, hiszen édességnek eszik.

Köszi!

2009. jan. 21. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én utoljára Tesco-ban vettem, van darabos és nem darabos mogyoróvaj, lekvárral vagy mézzel nagyon finom, de csak ha vékonyan kened! Olyan 800 Ft körül van, azt hiszem, egy doboz.
2009. jan. 24. 15:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
igen az eredeti sós és azért eszik jammel hogy édes legyen és a kettőnek együtt állítólag tök jó íze van
2009. jan. 26. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy sós, gyakrabban natur. Ha Te keversz hozzá kakaót és cukrot, vagy mézet, vagy bármit, akkor nem kell a sok buta aromát meg adalékanyagot megenned. Meg nem kell ugyanannyi cukrot hozzáadnod, csak mondjuk egy kiskanállal. És mogyoróból van, nem margarinból, meg mogyoróaromából.
2009. febr. 10. 18:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért gondolják sokan,hogy ami amerikai,az már jo is???
2009. nov. 5. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:

itt nem mondott senki olyat.. de képzeld amerikában meg mindenki az európai dolgokra gondolja hogy az jó.

mind1 az a lényeg hogy a gyerek csak mogyoróvajat akart amit az amerikai filmekben látott..

amúgy nem sós egyátalán a mogyoró vaj csak egyszerűen nem édes.... olyan mintha rendes földi mogyorót ennél minden ízesítés nélkül csak krémesen :) amúgy nagyon finomm én nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon

.. szeretem

2010. márc. 20. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
áhh én is mindig azt hittem valami nagyon finom finomabb mint a nutella de sós és mogyoródarabokal áhh nem valami jó
2012. júl. 16. 16:10
 17/18 anonim válasza:
Sós..továbbá nekem abszolut nem izlett..
2012. nov. 26. 01:43
 18/18 Salvatore957 válasza:
Egy darabig lehetett kapni, és nem sós hanem édes, én már ettem nagyon sokat.
2013. okt. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!