Finom a bambuszrügy?
Figyelt kérdés
Kínaiban.2010. dec. 11. 19:05
1/7 anonim válasza:
Húú én nagyon szeretem. Wokban hm... finom, de hát ez ízlés kérdése.
2/7 anonim válasza:
Finom. De a jó magyar káposzta remekül helyettesíti.
És nem fogadnék nagy összegben arra, hogy a kínaiban csakis originál bambuszrügy van :)
3/7 anonim válasza:
Én itthon szedem. A szaporodó bambuszom rügyeinek kb. felét
megesszük.
4/7 anonim válasza:
Igen, nagyon finom! Kínaiból neked ebben tudom ajánlani, a bambuszrügy köretként, édes-savanyú csirkével, de magyarhoz is nagyon finom! Sima csirkével, egy kis gyöngytésztával nagyon finom lesz! Kostóld meg mindegyiket! ;)
5/7 anonim válasza:
Ízlés kérdése... Szerintem finom.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megkóstolom:) Pirított mogyoróval bambuszrüggyel wokban készült csirke, plusz csípős jázminrizs:) Hmmmmm:)
2010. dec. 11. 19:45
7/7 anonim válasza:
Valójában az íze annyira jellegtelen,hogy azt se lehet rá mondani,hogy finom,és azt se,hogy nem finom. Az állaga miatt használjuk,mert az egyszerűen fantasztikus. A káposztával való helyettesítés-hát-ha ló nincs-inkább legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!