Drphiliprusso kérdése:
Az olasz Bellozzós pizza tésztája mitől ennyire finom? Mik az anyaghányadok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vékonyra csinálják, egyszerűen odavagyok érte. A paradicsomszósz receptje is érdekelne
Köszönöm!
júl. 13. 13:40
1/5 anonim válasza:
A pizzatészta összetevői: liszt, víz, só és élesztő. Az arányok a körülményeken múlnak. (kelesztési idő, hőmérséklet) A paradicsom általában san marzano, kis sóval, bazsalikommal. Konkrét receptet senki se fog elárulni. A tészta arányainak számolásában segít a PizzApp. Minél hosszabb klesztés, minél kevesebb élesztő, minél jobb minőségű pizzaliszt, annál finomabb lesz a végeredmény. De pizzakemence nélkül úgyse fogod tudni megsütni.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én a Bellozzo-ban dolgoztam, de a pizza tésztákat mi is már kiporciózva kaptuk máshonnan, lefagyasztva, így a receptet még mi, Bellozzo-s dolgozók sem tudtuk sajnos…😞
3/5 anonim válasza:
#2 Azért ez egy hasznos válasz volt, ez sokmindent elmond a minőségről.
4/5 anonim válasza:
Meg ráadásul azt is alátámasztja, hogy mennyire el van szállva magától árfolyamban. Bár énem egy része nem akarja elhinni, hogy ott ne lenne igazi.
5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm!!!
aug. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!